Овен  За Вас този ден няма да бъде толкова лош.

...
Овен  За Вас този ден няма да бъде толкова лош.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп! Три от зодиите ще станат жертви на емоционални кризи! Сълзи, гняв и скандали са

Овен 
За Вас този ден няма да бъде толкоз неприятен. Ще се появят нови задания, решаването на които освен ще Ви увлече, само че и ще Ви разреши да откриете у себе си непредвидени гении. Може да намерите нови увлечения, или да откриете спомагателен източник на приходи. Кръгът Ви на другарство ще се разшири, само че хората, стремящи се да бъдат паралелно с Вас, не са по този начин положителни и безкористни, както Ви се коства. Необходима е изясненост, с цел да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, само че това не е огромна неволя. Вечерта самочувствието Ви може да се намали и не е изключена безсъница, написа lamqta.com.

 

Телец

Очертават се прочувствени рецесии, сексът не е на равнище, връзките зациклят. Възможни са нежелани наличия и отсъствия. Става тъкмо това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разноски, родственици с психологични отклонения основават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате обичания. Едно отменяне ще породи низ от раздели. Време за диета, само че без доста течности. Отделете се от вкъщи на родителите, поемете своя път.
 

Близнаци

Никой и в никакъв случай не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от околните Ви, с който си наподобявате по темперамент, е замислил да Ви устрои предствление - този път нещо по-голямо от обичайната колекция на фамилията. И колкото и да Ви е занимателна тази история,, с следствията от нея вероятно ше се занимавате тъкмо Вие. А това напълно няма да Ви бъде радостно. Приемете го, като заплащане за представлението...
 

Рак

Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен метод да изразите измененията, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, само че за в този момент нищо не предприемайте. Днешният ден е извънредно подобаващ за спокойни размишления и правене на проекти, само че не е доста добър за дейни дейности. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и надали ще желаете да се лишите от това наслаждение.
 

Лъв

В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, с цел да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте в детайли да обясните, какво в действителност сте имали поради. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени прекомерно позитивно към Вас.
 

Дева

Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...
 

Везни

Колкото и да са сложни времената, постоянно сте длъжни да помните един незабравим и безспорен факт: постоянно може да разчитате единствено на себе си. На хората, които обичате, е допустимо да се наложи да припомните този неписан, само че безспорен факт, когато те за следващ път се разочароват. За благополучие предсточщия ден не Ви готви никакви разочарования, а дори приятни сърпрайзи в региона на романтиката. Но въпреки всичко не очаквайте обществена поръчка!
 

Скорпион

Пътят към сърцето на обичания човек минава през стомаха, без значение от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от обичаните ръце е доста по-вкусна от единствено вкусната храна... Освен това тя служи като извънредно доказателство за Вашата обич. Затова през днешния ден подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може дори да е и омлет, само че да е подготвен от все сърце.
 

Стрелец

Позволете си, да удовлетворите своето любознание - в това няма никакъв риск. Ще получите море от удоволсзтвия от всевъзможен жанр следствия! Изучете в детайли това, за което от дълго време Ви се е желало да научите повече. Използвайте оптимално свободното си време, с цел да търсите нужната информация, илюстрации и тем сходни.... Любопитството може да Ви пристигна доста добре и в сантименталната сфера. Смело задавайте въпроси, отговорите на които много от дълго време Ви се е желало да узнаете. Отхвърлете своето притеснение и направете решителната крачка!
 

Козирог

Сполучлив ден за фамилни срещи и възстановяване на домашната конюнктура. Днес самодейността в фамилните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе изключително задоволство. Денят е удобен за финансови интервенции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите, както и домашното селско стопанство. 
 

Водолей

Днес може да възникне спор сред Вашия обичан човек и Ваш другар, а тъкмо Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, забавно и завладяващо занимания, само че различен излаз за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.
 

Риби

Дали през днешния ден няма да завоювате нечие сърце? Сега е най-благоприятният ден за това. Не е значимо кой е този човек, само че в случай че той Ви е необходим, през днешния ден просто е наложително да извършите решителната и нужна сантиментална крачка! Резултатът просто би трябвало да надмине всички упования.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР